Recrutare de personal strain

Servicii si consultanta recrutare personal strain

Servicii de conformitate prin care oferim asistenta clientilor in indeplinirea cerintelor legislatiei privind imigratia.
Evaluarea solicitarilor de imigrare pentru calatoriile in scop de afaceri, detasari, transferuri si angajarile noi.

Consiliere pentru echipele de resurse umane si de mobilitate internationala ale clientilor nostri, cu privire la abordarea si punerea in aplicare a procedurilor de imigrare intr-o maniera favorabila.
Servicii de asistenta pentru depunerea cererilor si obtinerea vizelor necesare, a permiselor de munca si de sedere atat pentru angajati cat si pentru membrii familiilor lor, inclusiv coordonarea corespondentei cu agentiile guvernamentale, dar si monitorizare, asistenta si notificari post-aprobare.

Servicii de asistenta cum ar fi traduceri, servicii notariat, legalizari ale documentelor personale ale persoanelor fizice (caziere juridice, diplome de studii, certificate de casatorie, certificate de nastere, etc.).
Monitorizarea termenelor limita si gestionarea proceselor de prelungire a dreptului de sedere in Romania.
Noutati si buletine informative sau notificari in legatura cu modificarile relevante ale politicilor de imigrare.

Servicii de recrutare de personal strain pentru diverse domenii de activitate:

  • Constructii - ingineri, maistri, zidari, dulgheri, tamplari, fierari, tiglari, faiantari, parchetari, electricieni, operatori utilaje constructii, muncitori necalificati in constructii sau altele
  • Servicii casnice: guvernante, baby-sitter, ingrijitoare copii, educatori personali pentru copii, profesori personali pentru copii, menajere, gradinari, administratori imobile rezidentiale, maseuze personale, insotitoti, soferi.
  • Servicii hoteliere - cameriste, spalatorese, curatatorese, bucatari, ajutori de bucatari, ospatari, barmani, valeti, bagajisti, spalatori vase, etc.
  • Restaurante - bucatari, ajutori de bucatari, ospatari, chelneri, etc.
  • Servicii de infrumusetare - terapeut SPA, cosmeticiene, maseuze, pedichiurise, manechiuriste, etc.
  • Industrie textila
  • Industrie - sudori calificati in diferite tipuri de sudura
  • Servicii medicale - medici, asistente medicale
  • Inalt calificati: manageri, IT, ingineri constructori etc.

Doresti sa iti maresti echipa? Hai sa ne cunoastem!

Sa incepem!

Angajarea cetatenilor straini din Uniunea Europeana (UE), Spatiul Economic European (SEE) sau Confederatia Elvetiana (CE)

Considerand ca dorim sa angajam un cetatean strain din UE, SEE sau CE, pentru o sedere mai mare de 3 luni pe teritoriul Romaniei, angajatorul trebuie sa faca inregistrarea rezidentei cetateanului expat la formatiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari din judetul in care persoana respectiva locuieste.

Angajarea cetatenilor straini din spatiul NON-UE

in acest caz, angajatorul trebuie sa obtina un aviz de angajare. Cetateanul NON-UE poate fi angajat in Romania la un singur angajator, persoana fizica sau juridica.