Up Recruitment recruteaza personal potrivit prin leasing

Prin serviciul de Leasing de Personal, Up Recruitment angajeaza persoanele de care aveti nevoie, ajutandu-va astfel sa acoperiti nevoile de personal pe termen scurt, mediu sau lung.

Ce este leasingul de personal?

In foarte multe cazuri, firmele se gasesc in situatia de a avea nevoie foarte urgent de a angaja personal calificat pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp. Recrutarea clasica nu este o metoda benefica in acest caz, pentru ca dureaza foarte mult si nu isi atinge scopul in toate instantele. Cea mai buna solutie in acest caz este leasingul de personal, care poate fi caracterizat foarte simplu, este o inchiriere temporara a fortei de munca.
Acest concept de leasing de personal este foarte cunoscut in SUA si Europa de Vest de zeci de ani, in Romania este prezent din anul 2003, in ultimii 5 ani fiind foarte important pe piata.

Leasingul de personal este o solutie flexibila si eficienta pentru a acoperi nevoia de personal in perioade de varf ale activitatii sau pentru inlocuirea temporara a unor angajati. Fiind numit oficial munca temporara, acesta reprezinta activitatea prin care o companie de resurse umane pune la dispozitia unei firme din alt domeniu, personal calificat de care aceasta are nevoie pentru o anumita perioada de timp, lunga sau scurta. Personalul care lucreaza pe acest pricipiu nu este angajat direct al companiei pentru care presteaza servicii, ci al companiei de resurse umane.
Serviciile de leasing de personal sunt utlilizate pentru optimizarea costurilor operationale si pentru incadrarea in fondul de salarii disponibil sau headcount. Beneficiati astfel de flexibilitate in relatiile contractuale cu angajatii de care compania dispune pentru perioade limitate de timp.

De ce sa angajezi cand este mai simplu sa inchiriezi?

In momentul in care ai nevoie de personal capabil, dar conditiile nu iti permit sa angajezi, leasing-ul de personal este solutia care raspune nevoilor tale. Angajatii sunt selectati si calificati pentru posturile dorite de tine, fara sa ai nevoie de un departament dedicat de resurse umane si fara sa-ti aloci din timpul tau pentru interviuri sau pe site-uri de job-uri.
Suntem alaturi de tine in prelucrarea oricarei activitati de resurse umane – incepand cu selectia si recrutarea angajatilor, intocmirea documentelor de angajare si medicina muncii, pana la echiparea cu echipament individual de protectie si servicii de securitate de munca. Obiectivul nostru principal fiind sa iti oferim timp pentru dezvoltarea business-ului tau, in timp ce iti preluam din activitatile adiacente.

Up Recruitment va deveni partenerul ideal, responsabil pentru recrutarea, selectarea si punerea la dispozitie a personalului necesar, printr-o gestiune eficienta a intregului proces si a fortei de munca.

Avantajele leasingului de personal

 • Accesul este foarte rapid la forta de munca preselectata si calificata, reducerea costurilor si a timpului pentru gasirea oamenilor potriviti.
 • Accesul la servicii de consultanta financiara si dreptul muncii.
 • Calcularea, plata salariilor si a concediilor (medicale, de odihna etc.), declaratiile lunare catre asigurarile fiscale.
 • Evidenta si administrarea personalului, asigurarea documentatiei necesare si a procedurilor administrative.
 • Garantia permanenta pe toata perioada derularii contractului de leasing de personal.
 • Costuri predictibile si transparente.
 • Posibilitatea de a angaja persoana la finalul perioade de leasing fara alte costuri suplimentare.

Ce poate face Up Recruitment?

 • Tine evidenta proceselor de administrare de personal.
 • Se asigura de respectarea tuturor procedurilor legate de personal.
 • Calculeaza si plateste salariile angajatilor.
 • Depunde declaratiile necesare catre autoritati.
 • Ofera suport in perioada de acomodare a noilor angajati.
 • Ofera alternativa pentru peroada de proba.

Cere mai multe informatii despre leasingul de personal