Servicii recrutare personal

Principalele industrii pentru care recrutam personal:

Up Recruitment vine in sprijinul angajatorilor romani, persoane juridice, cu servicii dedicate de selectie si recrutare de cetateni non-UE pentru o varietate de domenii de activitate. Recrutam lucratori profesionisti, calificati sau necalificati, pentru orice domeniu, din Asia, pentru a lucra in cadrul diverselor companii si domenii economice din Romania. Ne ocupam de intreg procesul de recrutare, documentele si formalitatile necesare IGI.

Cu experienta noastra in recrutarea de personal asiatic, Up Recruitment ofera solutii eficiente pentru angajarea si integrarea cu succes a lucratorilor proveniti din multiple zone ale Asiei in firmele din Romania.

Angajarea muncitorilor din această zona a globului aduce multiple avantaje, inclusiv diversitate culturala, abilitati lingvistice și experienta in domenii specifice cu lipsa acuta de personal din Romania. Suntem aici pentru a te sprijini in gasirea candidatilor potriviti care sa indeplineasca nevoile si cerintele de resurse umane ale companiei.

Prin intermediul parteneriatelor noastre si a accesului la bazele noastre extinse de talente, identificam si selectionam candidatii potriviti pentru diferite pozitii si domenii de activitate. Fie ca ai nevoie de personal in domeniul IT&C, al serviciilor din domeniul HoReCa, al turismului si localurilor de tip Casino, de muncitori în constructii si in agricultura, in transport si logistica sau activitati de productie si reciclare, de personal angajat la curatenie/menaj ori pentru activitati de asistenta si ingrijire precum si pentru saloane de SPA si cosmetica, ori în alte sectoare de activitate, putem identifica candidati calificati care sa contribuie la dezvoltarea si succesul companiei tale.

Firmele din Romania din aceste variate domenii se confrunta deseori cu provocari legate de gasirea personalului calificat si de retentia acestuia. Multi profesionisti romani talentati aleg sa emigreze in cautarea unor oportunitati mai bune in strainatate, ceea ce poate duce rapid la o lipsa de personal calificat in tara si la afectarea activitatii firmelor locale. Recrutarea externa poate fi o solutie viabila pentru a umple aceasta lacuna si a asigura continuitatea si succesul afacerilor.