Recrutare de personal asiatic pentru curatenie/menaj - motivele care te vor convinge sa colaboram!

De ce sa alegi sa angajezi asiatici pentru curatenie si menaj? Exista mai multe motive care fac ca acestia sa fie o alegere excelenta:

 • Profesionalism si atentie la detalii
  Asiaticii sunt cunoscuti pentru etica lor de munca riguroasa si atentia la detalii. Aceste calitati sunt esentiale, calitatea muncii si precizia sunt foarte importante.
 • Respect fata de reguli si proceduri
  Cultura asiatica promoveaza respectul fata de reguli si disciplina in munca. Lucratorii asiatici recrutati pentru curatenie si menaj respecta intotdeauna procedurile de lucru si urmeaza cu strictete instructiunile date, asigurand astfel o abordare profesionala si ordonata in domeniu.
 • Abilitati tehnice si experienta relevanta
  Multi lucratori au acumulat deja experienta semnificativa in curatenie si menaj, fie in tara de origine, fie in alte tari. Acestia sunt familiarizati cu tehnici si metode moderne si eficiente de curatenie si au abilitatile specifice necesare in manipularea echipamentelor si produselor profesionale de curatenie si de menaj.
 • Flexibilitate si adaptabilitate
  Asiaticii sunt cunoscuti pentru flexibilitatea si adaptabilitatea lor in ceea ce priveste programul de lucru si sarcinile alocate. Aceste calitati sunt esentiale in domeniu, unde este necesara adaptabilitatea la diferite cerinte si situatii.

La UP Recruitment, ne asiguram ca selectionam forta de munca potrivita pentru nevoile specifice ale fiecarei companii. Indiferent de marimea sau complexitatea proiectului tau de afaceri in domeniul curateniei si menajului sau de necesarul de personal auxiliar concentrat pe aceasta activitate, suntem pregatiti sa te ajutam sa gasesti oamenii potriviti din cele mai diverse regiuni ale Asiei.

Recrutare de personal asiatic pentru curatenie/menaj - nationalitati recomandate

In ceea ce priveste nationalitatile asiaticilor potriviti pentru diverse domenii din cadrul ramurii de activitate Curatenie/Menaj din Romania, specialistii in resurse umane ai UP Recruitment recomanda sa te orientezi spre:

 • Angajarea de menajere asiatice, de lucratori vietnamezi sau personal nepalez in domeniul curateniei/menajului care sunt cunoscuti pentru abilitatile lor, precum si pentru atentia lor la detalii si disciplina in munca.
 • Recrutarea de lucratori din Sri-Lanka sau de muncitori din Bangladesh care au o abordare prietenoasa si serviabila in interactiunea cu beneficiarii.
 • Selectionarea de menajere filipineze care sunt cunoscute pentru abilitatile lor excelente de comunicare si pentru etica lor de munca puternica, fiind potrivite pentru situatiile care implica si interactiunea cu oamenii.
 • Cautarea de lucratori chinezi care au cunostinte si experienta in tehnici avansate de curatenie si igiena, fiind potriviti pentru domenii care necesita atentie la detalii si unele abilitati tehnice.

recrutare-personal-curatenie-menaj

Domenii de recrutare a personalului asiatic pentru curatenie/menaj

Domeniul curateniei si menajului din Romania ofera o gama larga de activitati in care personalul asiatic poate juca un rol valoros si eficient. Recrutarea personalului din regiunile asiatice in domeniul Curatenie/Menaj pentru firmele din Romania care activeaza in aceasta sfera aduce numeroase beneficii si oportunitati. Angajatii asiatici, gratie experientei si abilitatilor lor, pot contribui semnificativ la diversitatea si calitatea activitatii din acest domeniu. Iata mai multe detalii despre activitatile din domeniul Curatenie/Menaj din Romania in care acestia pot excela:

recrutare-personal-curatenie-menaj

Curatenie rezidentiala

Pot fi angajati pentru a asigura curatenia si menajul in locuintele particulare. Aceasta activitate poate include curatenia generala a locuintei, spalarea si calcatul hainelor, curatarea mobilierului si a pardoselilor, curatenia bucatariei si a baii, gestionarea gunoiului si a reciclarii deseurilor etc.

In ceea ce priveste nationalitatile lucratorilor asiatici pe care firma noastra ii poate recruta, exista o varietate de optiuni in functie de domeniul si nevoile specifice ale companiilor din domeniul productiei industriale din Romania.

Curatenie in unitati de alimentatie publica

Curatenie in industria cantinelor, hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor si a altor unitati de alimentatie publica sau din domeniul horeca din Romania necesita curatenie si igiena riguroasa. Muncitorii pot fi implicati in curatarea bucatariei, a ustensilelor si a echipamentelor de lucru, in igienizarea spatiilor de depozitare si in mentinerea unui mediu curat si sigur in conformitate cu standardele sanitare.

recrutare-personal-curatenie-restaurante

recrutare-personal-curatenie-hoteluri

Activitati de menaj pentru hoteluri, pensiuni, sali de spectacole

Romania are nevoie de personal calificat si dedicat pentru a asigura curatenia si menajul in camerele de hotel, holuri, restaurante si alte spatii comune. Lucratorii asiatici pot fi angajati pentru a asigura rezultate de inalta calitate, inclusiv schimbarea lenjeriei de pat, curatarea bailor, curatenia generala, organizarea spatiilor comune etc.

Curatenie in birouri, spatii comerciale, institutii publice

Firmele din Romania care detin birouri, centre comerciale, magazine sau alte spatii comerciale pot beneficia de calitatile lucratorilor asiatici in domeniul curateniei si menajului. Acestia pot asigura curatenia si intretinerea spatiilor, inclusiv aspirarea si spalarea pardoselilor, curatarea vitrinelor si a suprafetelor de lucru, gestionarea deseurilor, igienizarea toaletelor etc.

recrutare-personal-curatenie-birouri

Descopera avantajele leasingului de personal

Prin serviciul de Leasing de Personal, Up Recruitment angajeaza persoanele de care aveti nevoie, ajutandu-va astfel sa acoperiti nevoile de personal pe termen scurt, mediu sau lung.

Afla mai multe