Recrutare de personal asiatic în HoReCa - muncitori motivati si talentati pentru firmele din Romania

Domeniul HoReCa sau industria ospitalitatii este o alta ramura a economiei romanesti care are o nevoie acuta de personal calificat. Personalul asiatic in domeniul HoReCa pe care firma noastra il selectioneaza in vederea recrutarii si angajarii in Romania este deja specializat si scolarizat in activitatile specifice industriei ospitalitatii.

Recrutare de personal asiatic in HoReCa - muncitori motivati si talentati pentru firmele din Romania

Lucratorii asiatici pe care ii recrutam au urmat scoli profesionale in domeniul alimentatiei publice sau in domeniul turismului si au deja experienta semnificativa de lucru in medii internationale. Indiferent ca ai nevoie de bucatari asiatici, ospatari, personal divers pentru bucataria restaurantelor, barmani asiatici, receptioneri din Asia sau orice alt tip de lucratori, echipa UP Recruitment iti va pune de fiecare data la dispozitie personal asiatic in domeniul HoReCa atent selectionat, testat cu probe de lucru specifice fiecarui post solicitat si bun cunoscator al limbii engleze.

recrutare-personal-horeca

recrutare-personal-horeca

De ce sa apelezi la recrutarea de personal asiatic in HoReCa pentru afacerea ta din acest domeniu?

Fluctuatiile si penuria de personal aduce grave prejudicii companiilor care opereaza in domeniul turismului sau celor care opereaza restaurante, baruri sau alte tipuri de unitati HoReCa. Daca te afli intr-o astfel de situatie in care nu reusesti sa gasesti personalul de care ai nevoie pentru afacerea ta, echipa UP Recruitment este gata sa te ajute cu selectarea si recrutarea de personal asiatic in HoReCa cu ajutorul caruia iti vei putea continua cu succes activitatea si chiar vei putea dezvolta noi nise neexplorate in acest domeniu.

Echipa UP Recruitment iti ofera servicii de recrutare personalizate in domeniul HoReCa, fiind mereu alaturi de tine in identificarea si angajarea lucratorilor asiatici talentati si motivati pentru a satisface nevoile firmei tale din industria ospitalitatii si a turismului. Avand in vedere priceperea si experienta dovedita chiar la nivel international, muncitorii de aici pot aduce o valoare adaugata semnificativa in activitatile specifice HoReCa, contribuind la succesul si dezvoltarea afacerilor locale din acest domeniu.

Descopera avantajele leasingului de personal

Prin serviciul de Leasing de Personal, Up Recruitment angajeaza persoanele de care aveti nevoie, ajutandu-va astfel sa acoperiti nevoile de personal pe termen scurt, mediu sau lung.

Afla mai multe